Screen Shot 2015-03-24 at 8.27.11 PMΉταν ένα σκηνικό που ήθελε να το απαθανατίσει. Είχε βάλει την κάμερα στον τρίποδα, απέναντι απο τον καναπέ, την είχε συνδέσει στην πελώρια τηλεόραση στο πλάι, έτσι ώστε να μπορούν να βλέπουν και οι δύο. Πριν έρθει αυτή, είχε καθήσει στον καναπέ και την είχε ρυθμίσει έτσι ώστε στο τέρμα ζούμ να φαίνονται μόνον τα αρχίδια του και το μουνί της. Τα φώτα αναμένα, ένα φως πάνω στην κάμερα, όλα ήταν έτοιμα.. Κανα δυο ωρίτσες πριν, τον είχε παίξει κιόλας για να έχει αντοχή.. Καλού κακού, είχε δίπλα και τα προφυλακτικά, αν ένοιωθε ότι δεν αντέχει, θα φορούσε ένα… αν προλάβαινε..

Μπήκε στο σπίτι του και της την έπεσε με τη μία.. φιλιόντουσαν στο διάδρομο και πήγαν προς τον καναπέ, την χούφτωνε λες και είχε να τη δει χρόνια. Η στύση του ήταν προχωρημένη, είχε φάει ελαφρά το μεσημέρι, ήθελε όλο το αίμα να πηγαίνει στο καβλί του. Αυτή είδε το σκηνικό και τον ρώτησε ναζιάρικα.. -Θα γυρισουμε ταινία; -Ναι, απάντησε αυτος, τους 100 οργασμούς σου…

Φορούσε μια βερμούδα, πλησιάζοντας στον καναπέ, έβαλε το χέρι της από πάνω, το παραλήλλισε με τον πούτσο του και του έπιασε τα αρχίδια.. Θα μπορούσε να τελειώσει εκείνη τη στιγμή.. Αυτός συνέχισε να τη φιλάει στο λαιμό, της έβγαλε την μπλούζα, οι ρώγες της ήταν όπως πάντα κάγγελο, ήθελε να τις δαγκώσει και να τις καταπιεί κρατώντας την μέσα του για πάντα.. κατέβασε το φερμουάρ της φούστας της και την άφησε να πέσει στο πάτωμα.. Έμεινε ξυπόλητη με το μαύρο στρίγκ. Κουνούσε το χέρι της πάνω-κάτω, παίζοντας τον πούτσο του, σχεδόν τον πονούσε, αλλά δεν τον ένοιαζε.. Τα νύχια της έμπαιναν βαθεια στη μαλακή σάρκα του, τον τραβούσε λες και ήθελε να τον ξεκολλήσει..

Γονάτισε μπροστά του, η θέα από πάνω, με τον ολοστρόγγυλο κώλο της να φοράει το μαύρο εσώρρουχο ήταν απίστευτη. Με το ένα χέρι τον σήκωσε ψηλά, δαγκώνοντας τα αρχίδια του, ενώ το άλλο χέρι, με τα νύχια μπηγμένα στον κώλο του το χρησιμοποιούσε για να τον φέρει πιο κοντά. Αυτός ένοιωθε σαν να ήταν η πούτσα του το κέντρο του σύμπαντος, ήταν σχεδόν εξωσωματική η εμπειρία. Αγαπούσε το καβλί του, το ήθελε όλο δικό της και ήξερε πως όσο πιο σκληρό το έκανε, τόσο καλύτεροι θα ήταν οι οργασμοί της. Μπορεί αυτός να είχε στήσει το σκηνικό, αλλά πλέον αυτή ήταν η βασίλισσα και αυτός ένα πιόνι στην σκακιέρα της κάβλας.

Τον έπαιρνε τόσο βαθειά στο στόμα, που άρχισε να βγαίνει εκείνο το πηχτό σάλιο από τον φάρυγγα, αυτός τον ένοιωθε να ακουμπάει στην μαλακή υπερώα, ένα απίστευτα ζεστό και καβλωτικό συναίσθημα. Ήθελε πάρα πολύ να της πιέσει το κεφάλι πάνω στον πούτσο του και να τελειώσει κατευθείαν στο λαρύγγι της, αλλά συγκρατήθηκε.. Τον πέταξε στον καναπέ, φρόντισε να είναι στο κέντρο του πλάνου, πάτησε το REC.

Ανέβηκε από πάνω του, και τον έπιασε με το χέρι της.. Τον ετριβε μπρός-πίσω πάνω στο μουνί της, αυτός το έβλεπε στην τηλεόραση και το μόνο πού ήθελε ήταν να αδειάζει τα χύσια του πάνω της, αλλά γύρισε το βλέμμα αλλού για να κρατηθεί. Τον έτριβε χωρίς να τον βάζει μέσα, πιέζοντας τον με δύναμη στην κλειτορίδα της, γύρισε και την κοίταξε, είχε το κεφάλι στραμμένο ψηλά με κλειστά τα μάτια.. Κάποια στιγμή οι κινήσεις της έγιναν πιο γρήγορες και έχυσε έτσι, με τα μάτια κλειστά, ενώ αυτός ένοιωθε τα καφτά υγρά της να τρέχουν πάνω στα αρχίδια του.. Έγειρε το κεφάλι και ακούμπησε στον ώμο του.. Εξακολουθούσε να τον κρατάει σφιχτά, πιέζοντας τον επάνω στην κλειτορίδα της..

-Μωρό μου, αυτά τα δυό ταιριάζουν τόσο πολύ, του είπε.. Η πίεση του σπέρματος στα αρχίδια του πρέπει να ειχε φτάσει τις 100 ατμόσφαιρες..

-Ναι.. σιγομουρμούρισε αυτός, ξέροντας πως μπήκε στο παιχνίδι της αντοχής και του πόνου.. ήθελε τόσο πολύ να χύσει, αλλά ήξερε πως κάθε δευτερόλεπτο που κρατιόταν θα έκανε αυτό το γαμήσι μοναδικό.. Έκλεισε τα μάτια και προσπάθησε να μην κοιτάει την τηλεόραση που ηταν στο πλάι και έδειχνε το κατακόκκινο καβλί του, στο χέρι της..

Εξακολουθούσε να τον κρατάει και άρχισε πάλι να τον τρίβει στην κλειτορίδα της. Αυτή τη φορά, προτίμησε να τον βάλει μέσα. Το μουνί της ήταν καφτό. Ακούμπησε τα δυο της χέρια πάνω απο τους ώμους του, στην πλάτη του καναπέ και άρχισε να κουνάει τη λεκάνη της. Οι κινήσεις ήταν σκληρές, περιστροφικές. Αυτός τον ένοιωθε να ξεριζώνεται, αλλά δεν τολμούσε να την κόψει. Συνέχισε να κουνάει την λεκάνη της περιστροφικά, όλο και πιο γρήγορα.. Σε κάποια στιγμή, βύθισε να νύχια της στην πλάτη του καναπέ και έβαλε δύναμη προς τα κάτω, βάζοντας τον όλον μέσα. Ήταν σαν να ακουμπούσε μπετόν με μπετόν.. Έβγαλε μια άγρια κραυγή και τραβήχτηκε λίγο. Ξανακαρφώθηκε πάνω στον πούτσο του, με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη.. Την τρίτη φορά που το έκανε αυτό, εβγαλε μια σκληρή κραυγή και αυτός ένοιωσε ακόμα μια φορά τα ζεστά ζουμιά της να λούζουν τον πουτσο του.. Αποκαμωμένη ακούμπησε στον ώμο του πάλι για να συνέλθει απο τον δευτερο οργασμό της..

Είχε τα δυο του χέρια στα κωλομέρια της, με το ένα κρατούσε και το μαύρο εσώρρουχο στο πλάι. Πίεσε με τα δάχτυλα τη λεκάνη της και άρχισε να της δίνει ρυθμό.. Αυτή άρχισε να κουνιέται πάνω-κάτω με ήρεμες κινήσεις. -Θα με χύσεις; τον ρώτησε.. -Ναι, αλλά δεν ξέρω που.. της απάντησε αυτός.. Συνέχισε να κουνιέται με αργές κινήσεις και έβαλε το χέρι της από πίσω και του χουφτωσε τα αρχίδια. Από μόνη της αυτή η κίνηση αρκούσε για να στείλει περισσότερο αίμα εκεί κάτω.. -Σου αρέσει, κάβλα; τον ρώτησε.. Αυτός κάτι μούγκρισε, κάτι ακατανόητο.. Την έβλεπε στην τηλεόραση να τον χουφτώνει, την ένοιωθε να του τα πιέζει και προσπαθούσε να κρατηθεί.. Τότε έκανε κάτι που του εκτόξευσε τη λίμπιντο στα ύψη..

Άρχισε με το μεσαίο δάχτυλο να χαιδεύει την κωλοτρυπίδα της, κοιτώντας με το ένα μάτι την τηλεόραση που το έδειχνε σε κοντινό πλάνο και με το άλλο αυτόν που ήταν έτοιμος να εκραγεί. Με τον δείκτη συνέχισε να του χαιδεύει τον πούτσο, ενώ έβαλε με αργές κινήσεις το μεσαίο δάχτυλο στον κώλο της.. Δεν ξέρω πόσο χόντρηνε ο πούτσος του μέσα της, αλλά έβγαλε μια κραυγή και τελείωσε επί τόπου.. Δεν την άφησε να τελειώσει καλά-καλά, πετάχτηκε πάνω, την γύρισε στα τέσσερα πάνω στον καναπέ και μπήκε από πίσω της, χωρίς σάλιο, χωρίς λιπαντικό, χωρίς τίποτε.. Ηταν σφιχτή και έβλεπε τον πούτσο του να ασπρίζει απο την πίεση, άρχισε να κουνιέται αργά-αργά, βαζοντας και βγάζοντας το κεφάλι μόνον μέσα.. Αυτή ήταν σε μια κατάσταση ανάμικτη, κάβλα και πόνος, αυτός δεν υπήρχε περίπτωση να ρίξει λίγο σάλιο.. Οι κινήσεις του γίνανε πιο γρήγορες, οι κραυγές της πιο έντονες, ο κώλος της άρχισε να το συνηθίζει και η ασπρίλα έφυγε.. Έβαλε το χέρι της από κάτω και του έπιασε τα αρχίδια.. Ηταν σαν να πάτησε μια σκανδάλη, όπως της τον κάρφωσε, εκεί έμεινε, ενώ έχυνε, έχυνε, έχυνε.. Δεν άντεχε ούτε καν να μπει και να βγει.. Ηθελε να μείνει εκει, μέσα στον κώλο της, βαθειά αδειάζοντας και το τελευταίο ίχνος σπέρματος..

Τραβήχτηκε με μια απαλή κίνηση, το σπέρμα έβγαινε απο την κωλοτρυπίδα της, αυτή έγειρε στο πλάι στον καναπέ και συνέχισε να χαιδεύεται μόνη της.. Η ανάσα της γινόταν όλο και πιο γρήγορη, είχε λουφάξει στον καναπέ, ειχε διπλωθεί σε εμβρυακή στάση και είχε και τα δυό της χέρια στο μουνί της.. Αυτός τον έπαιζε, αλλά είχε ψιλοπέσει, μέχρι τη σιγμή που την ένοιωσε ότι θα τελειωνε πάλι.. -Πόσες φορές, πιά.. αναρωτήθηκε.. Φαινόταν να δυσκολεύεται, αυτός εκμεταλλεύτηκε μια πρόσκαιρη στύση και της τον ξαναβαλε στον κώλο.. Τότε αυτή ξανάχυσε, βγαζοντας άναρθρες κραυγες..

και όλο αυτό, σε video.. κάβλα..