druunaΈπαιζαν αρκετό καιρό από το FB. Κάποια στιγμή αποφάσισε να τον επισκεφθεί στο χώρο δουλειάς του, ένα βράδυ. Ήταν μόνος. Η ίδια έλεγε πως δεν της ειχε περάσει τίποτε πονηρό απο το νού, απλά πέρασε για γνωριμία. Αυτός, φυσικά και είχε πονηρευτεί, αλλά περίμενε να τη δει απο κοντά.

Ήταν κοντούλα, στρουμπουλή και τσαχπίνα. Της εδειξε τους χώρους και μόλις τελειωσε καθήσανε στον καναπέ και τα λέγανε. Η κοπέλλα του τον περίμενε με κάτι μαλάκες, σε ένα κυριλλέ μπιστρό, πολυδιαφημισμένο, που έκλεισε κανα χρόνο μετά.. Άρχιζε να την πλησιάζει, αυτή με παιδιάστικο τρόπο ανταποκρινόταν στα κομπλιμέντα του. Το παντελόνι του είχε αρχίσει να φουσκώνει, την φανταζόταν στα τέσσερα πάνω στον καναπέ, την ώρα που μιλούσαν για διάφορους κοινούς γνωστούς. Της είπε πως ήταν πιασμένος, και αυτή προσφέρθηκε να του κάνει μασσάζ στην πλάτη. Ξάπλωσε στον καναπέ αφέθηκε στα δυνατά της δάχτυλα και μετά από λίγο, έβγαλε την μπλούζα του. Ήταν μπρούμυτα και η στύση του ήταν προχωρημένη. Μετά προσφέρθηκε να της κάνει αυτός μασσάζ.

Ξάπλωσε και αυτή μπρούμυτα και πλέον δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη γαμήσει.. Αφέθηκε στα χάδια του, δήθεν μασσάζ, μέχρι που αυτός άρχισε να της σηκώνει την μπλούζα και έλυσε το σουτιέν της. Είχε μεγάλο, σκληρό στήθος. Βυζάρες. Αυτή έκανε πως αντιστεκόταν, αλλά η άμμος στην κλεψύδρα της διείσδυσης τελείωνε.. Ήταν χειμώνας και φορούσε καλσόν. Της το κατέβασε απαλά, και τα δάχτυλα του παραμέρισαν το στριγκάκι και ένοιωσαν τα καφτά υγρά στο μουνάκι της. Αυτή εξακολουθούσε να το παίζει έκπληκτη, αλλά απολάμβανε το χάδι του. Της χάιδευε απαλά την είσοδο του κόλπου, χωρίς αγριάδες και χωρίς να βάζει δεύτερο δάχτυλο μέσα. Το τηλέφωνο του, ήταν στη δόνηση, χτυπούσε ακατάπαυστα.. Ήταν μάλλον η κοπέλλα του..

Με ήρεμες κινήσεις, γύρισε ανάσκελα το παραδομένο κορμί, έβγαλε το καλσόν, χωρίς να βγάλει το εσώρρουχο, και γονάτισε μπροστά της. Η γεύση της ήταν απίθανη.. Εξακολουθούσε να το παίζει έκπληκτη, αλλά τα βογγητά της έλεγαν πως ψεύδεται.. Την έγλυψε με πλατειά γλώσσα, τα χειλάκια, ενώ με τον αντίχειρα μάλαζε απαλά την κλειτορίδα της. Ακολουθούσε έναν ρυθμό αργό, χωρίς να βάζει δάχτυλο. Η αναμονή παρατείνει την απόλαυση λένε.. και όντως έτσι ήταν. Όταν έβαλε το δάχτυλο του μέσα στο μουνάκι της, ένα δυνατό βογγήτό ακούστηκε και του έπιασε το κεφάλι με τα δυο της χέρια. Το πίεσε πάνω στο μουνάκι της, σαν αν ήθελε να το βάλει όλο μέσα της.. Ο ρυθμός εξακολουθούσε να είναι αργός. Γλωσσίτσα δεξιά και αριστερά, αντίχειρας στην κλειτορίδα με περιστροφικές κινήσεις, ένα δάχτυλο δειλα-δειλά μέσα της..

-Σου αρέσει; τη ρώτησε.. -Ναι, απάντησε αυτή ξεψυχισμένα.. Με το ένα χέρι έλυσε τη ζώνη του και κατέβασε το παντελόνι του. Όπως ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ, ανέβηκε και τη φίλησε στα χείλη.. Απόλαυσε το φιλί του, την ώρα που παραμέρισε το στριγκάκι και μπήκε μέσα της.. Άπλωσε τα χέρια της, έμπηξε τα νύχια της στον κώλο του και τον τράβηξε βαθειά μέσα. Αυτός ακολουθούσε έναν αργό ρυθμό, την ώρα που μπαινόβγαινε στο υγρό μουνάκι της. Ο καναπές ήταν δερμάτινος, δεν γλυστρούσε και του έδινε πατήματα για δυνατές διεισδύσεις. 2-3 ήρεμες, μιά βαθειά, λίγη πάυση, φιλί, ξανα απο την αρχή..

Ήταν έτοιμος να χύσει από ώρα, αλλά την περίμενε.. Την γύρισε στα τέσσερα και βλέποντας το μαύρο στριγκάκι πάνω στη λευκή αφράτη επιδερμίδα, ένοιωσε τον οργασμό του να πλησιάζει. Συγκρατήθηκε, γύρισε αλλού το κεφάλι και συνέχισε να να μπαινοβγαίνει μέσα της. Έριχνε κλεφτές ματιές στον κώλο της, κάποια στιγμή χαίδεψε την κωλοτρυπίδα της με το δάχτυλο και αυτή του το αρνήθηκε με νάζι.. Είχε αρχίσει να αγριεύει, τραβήχτηκε και κάθησε στον καναπέ. Την πήρε και την έβαλε να γονατίσει ανάμεσα στα σκέλια του, βάζοντας της τον όλο μέσα στο στόμα. Η αίσθηση ήταν απίστευτη. Ένοιωθε μια ωραία ζεστασιά απο τα χειλάκια της, ενώ τα χέρια της μάλαζαν τους προσαγωγούς του. Είχε μακρυά σγουρά μαλλιά, τα ένοιωθε πάνω στα μπούτια του, ενω αυτή ανεβοκατέβαινε με γεμάτο το στόμα..

-Γλύψε μου τα αρχίδια, της είπε και αυτή υπάκουσε. Εκεί ένοιωσε τα ζουμιά του να ανεβαίνουν, δεν άντεχε άλλο.. Με απότομες κινήσεις τραβήχτηκε, αφήνοντας την γονατισμένη μπροστά στον καναπέ. Ήρθε από πίσω της ξανα και μπήκε μέσα της. Οι κινήσεις του ήταν άγριες, πλέον δεν απέφευγε να δει το κοντράστ του μαύρου εσώρρουχου πάνω στη λευκή σάρκα. Ένοιωσε να φουσκώνει, τραβήχτηκε και την έχυσε στην πλάτη.. Ένοιωθε πως βγήκε ο νωτιαίος μυελός του, πως κόπηκε στη μέση.. Το τηλέφωνο είχε λυσσάξει να χτυπάει..

Κάθησαν δίπλα-διπλα στον καναπέ, έκαναν τσιγάρο, της πήρε το χέρι και το έβαλε στο καβλί του, να το χαιδεύει όσο καθόταν αγκαλιά..