orgasmΞεκίνησε να έχει πολλαπλούς οργασμούς σχεδόν τυχαία, πριν μερικά χρόνια. Σίγουρα βοήθησε ο πειραματισμός και οι ατελείωτες ώρες ενασχόλησης με την κλειτορίδα, τον ζεστό κόλπο και τα χείλη του αιδείου της, αλλά προέκυψε επίσης και σαν εκτόνωση της καύλας που συνέχεια σιγοβράζει μέσα της.

Κατά κάποιο τρόπο είναι λες και οι πολλαπλοί οργασμοί είναι ο δικός της τρόπος για να χύνει, κάτι σαν την αντίστοιχη εκσπερμάτωση μόνο που επειδή ο γυναικείος μηχανισμός του οργασμού δεν επιτρέπει τη μονομιάς απελευθέρωση των υγρών μέσα από το σώμα της, οι συνεχόμενοι οργασμοί είναι ο μόνος τρόπος να ελευθερωθούν και να κυλήσουν, όταν καυλωμένη οδηγείται στην κορύφωση του οργασμού της. Τώρα, όταν αυνανίζεται έχει περίπου πέντε έως δέκα οργασμούς κάθε φορά. Πολλές φορές το κάνει και ως εκτόνωση μέσα σε μία δύσκολη ή πολυάσχολη μέρα ή ως απολαυστικό διάλειμμα από το γράψιμο ή το διάβασμα, ή ακόμα και όταν νιώθει πεσμένη. Είναι ένας τρόπος να ξυπνήσει το σώμα της, να νιώσει ξανά ζωντανή.

Στέκεται όρθια μπροστά στον καθρέφτη γυμνή ή μόνο με το βρακάκι ριγμένο ανάμεσα στα μπούτια της. Συχνά κρατάει έναν μικρό μεταλλικό δονητή ή απλώς χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της. Ξαπλώνει στο κρεβάτι ανάσκελα και ανοίγει τα πόδια της όσο πιο ανοιχτά μπορεί. Της αρέσει η θέα του αιδοίου της και των ροζ ανοιγμένων χειλιών της που φαίνονται στον καθρέφτη απέναντι. Με τον δονητή στο χέρι αρχίζει να τα περιεργάζεται. Ιχνηλατεί την επιφάνειά τους με την κρύα μεταλλική του άκρη και γρήγορα αρχίζει να ερεθίζεται. Στην αρχή πιο απαλά και στη συνέχεια με μεγαλύτερη πίεση χαϊδεύει την κλειτορίδα της.

Με αργές αλλά έντονες κινήσεις βυθίζει τον δονητή στον κόλπο της, ενώ αμέσως μετά τον τραβάει έξω και τον βυθίζει ξανά. Τον βάζει και τον βγάζει με μια κυκλική κίνηση προς τα πάνω χαϊδεύοντας ταυτόχρονα την κλειτορίδα της πριν τον ξαναβάλει μέσα γρήγορα, μαλακά αλλά αποφασιστικά. Ο κόλπος της αρχίζει να υγραίνει και να διαστέλλεται ενώ η αρχική αντίσταση στα τοιχώματα του αιδοίου της δίνει γρήγορα τη θέση της σε ένα πέρασμα ζεστό και ευπρόσδεκτο.

Οι κινήσεις γίνονται όλο και πιο γρήγορες και το μουνί της όλο και πιο υγρό, ενώ κάποιες φορές διακόπτει τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις βγάζοντας τον δονητή έξω από τον κόλπο της για να χαϊδέψει αργά και απαλά την κλειτορίδα της και να αυξήσει την ένταση της προσμονής και της καύλας που σταδιακά κλιμακώνεται. Τα βογκητά γίνονται όλο και πιο δυνατά σε κάθε άγγιγμα του δονητή πάνω στην κλειτορίδα της. Σύντομα έρχεται και ο πρώτος οργασμός και τη βρίσκει να μην μπορεί να συγκρατήσει τις κραυγές της. Τα τοιχώματα από το μουνάκι της έχουν αρχίσει να γεμίζουν από τα πρώτα υγρά που χύνει.