OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ πρώτη γυναίκα που είχε γαμήσει στη δεκαετία του ’70, φορούσε κακόγουστες πλατφόρμες απο φελλό.. Από τότε είχε ένα κόλλημα με τα ψηλοτάκουνα.. Μεγαλώνοντας, έβλεπε τις μεγάλες γυναίκες με τα επίσης κακόγουστα τσόκαρα να κυκλοφοράνε το καλοκαίρι με τα κοντά φουστάνια και φούσκωνε το παντελόνι του. Τα καλοκαίρια δούλευε στο θειό του, το μαγαζί είχε μια αποθήκη υπόγεια, κάτω απο τη στάση του λεωφορείου. Έβρισκε δικαιολογίες για να πηγαίνει στην αποθήκη, έβαζε μια σκάλα για να φτάσει τις γρίλλιες του εξαερισμού του υπογείου που έβλεπαν κάτω απο τη στάση και περίμενε να έρθει να πάρει καμμιά το λεωφορείο.  η καλύτερη του στιγμή θα ήταν να έρθει να σταθεί κάποια ακριβώς απο πάνω… Θα μπορούσε να χύσει και δυό φορές στο πεντάλεπτο που στεκόταν από πάνω η ανυποψίαστη γυναίκα, με τα τσόκαρα και το κοντό φουστάνι..

Έβλεπε μια σαραντάρα, που τους ένωναν πολλά. Είχαν κάνει και οι δυο οικογένεια, είχαν χωρίσει, είχαν παιδιά, είχαν πολλά κοινά να συζητήσουν. Και βέβαια να γαμηθούν σαν σκύλοι, αυτή δεν είχε χρόνο για πολλά-πολλά, αυτός είχε εναλλακτικές σχέσεις, αλλά του άρεσε αυτή η οικειότητα και η συντροφικότητα τις λίγες ώρες που έμεναν μαζί. Χώρια που τον κάβλωνε το γερασμένο κορμί της, απαλλαγμένο απο νειάτα και ενοχές, έτοιμη να του προσφέρει οποιαδήποτε απόλαυση, ήρεμα, ήσυχα, σαν να ήταν ο άνθρωπος της.

Σε κάποια στιγμή της εξομολογήθηκε το φετίχ με τα τσόκαρα. Την παρακάλεσε να πάει κάποια στιγμή στη λαϊκή και να αγοράσει ότι πιο φτηνό και χυδαίο βρει, ότι πιο κακόγουστο και κιτσάτο.. Μετά από λίγες μέρες, του τηλεφώνησε και του είπε πως κάτι βρήκε και θα περάσει το απογευματάκι απο το σπίτι του.. Έκανε ένα μπάνιο, άνοιξε την τηλεόραση και έκλεισε τα μάτια του να ξεκουραστεί λίγο, περιμένοντας την με το μπουρνούζι και τον κλιματισμό ανοιχτό..

Άκουσε το ασανσέρ να σταματάει στον όροφο του και μισάνοιξε την πόρτα. Φορούσε ένα ριχτό πολύχρωμο φόρεμα, στράπλες. Μόλις είχε κάνει και αυτή μπάνιο και είχε τα μαλλιά μαζεμένα. Γλύστρησε μέσα στο σπίτι του και τον φίλησε στα χείλη. Το χέρι του ψαχούλεψε τους γλουτούς της και ένοιωσε το στριγκάκι. Αυτή κατέβασε το ένα χέρι της απο το λαιμό του και με μιά κίνηση, του έλυσε το μπουρνούζι. Μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα και γονάτισε μπροστά του, ανάμεσα στο κρεβάτι και στον καθρέφτη. Τον πήρε στο στόμα και αυτός έγειρε μπροστά και με μιά κίνηση τράβηξε προς τα πάνω το φουστάνι. Ένα ζευγάρι τσόκαρα με επτα-οκτώ πόντους τακούνι και το μαύρο κορδονάκι στη λευκή επιδερμίδα του κώλου της. Το καβλί του πήγαινε να σπάσει. Γύρισε και την είδε στον καθρέφτη. Με το ένα χέρι κρατούσε ευλαβικά τα αρχίδια του και με το άλλο τον έπαιζε αργα, ακουμπώντας πότε-ποτε επάνω τα χείλη της. Ένοιωθε το σώμα του να μικραίνει, όλο το αίμα να πηγαίνει στον πουτσο του, ήθελε να την γαμήσει εκείνη τη στιγμή και να χύσει μέσα της.

Έβαλε τα χέρια του κάτω απο τις μασχάλες της και την σήκωσε. Τη φίλησε μαλακά στο στόμα και τη γύρισε, βάζοντας την να σταθεί στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού. Σήκωσε το φουστάνι, χωρίς να το βγάλει, τράβησε το στριγκάκι στο πλάι και έγλυψε την κωλοτρυπίδα της. Αυτή αναστέναξε και ακούμπησε το κεφάλι της στο σεντόνι, τουρλώνοντας και άλλο τον κώλο της. Από ψηλά έβλεπε τα χυδαία τσόκαρα, τις αφρόντιστες φτέρνες που προσέδιδαν μια επιπλέον χυδαιότητα, το μαύρο στριγκάκι, κάποιες ραγάδες απο τις εγκυμοσύνες εδω και εκει.. Αχνό ήταν και το σημάδι του μαγιό, απο το περσυνό καλοκαίρι. Με αργές κινήσεις, τράβηξε το εσώρρουχο στο πλάι, σάλιωσε το καβλί του και αντί να μπεί στο μουνί της που έχασκε γεμάτο κάβλα και υγρά, τον έβαλε από πίσω. Αυτή άπλωσε το ένα χέρι προς τα πίσω, δείχνοντας ότι πρεπει να το κάνει πιο αργά, γιατί πονούσε. Το καβλί του ήταν πέτρινο και έτσι όπως είχε κουρνιάσει λυγίζοντας το κορμί της, έπρεπε να το σμπρώξει προς τα κάτω. Έβαλε σιγά-σιγά το κεφάλι μέσα, για να το συνηθισει και άρχισε να κουνιέται αργά..

Δεν το έκαναν συχνά από πίσω, παρότι δεν του το αρνιόταν ποτε, αλλά τώρα ήταν απαραίτητο κομμάτι της ιεροτελεστίας. Έμπαινε και έβγαινε σιγά-σιγά, κάποια στιγμή ένοιωσε τα δάχτυλα της να χαιδεύουν τη κλειτορίδα της. Το κεφάλι της ακουμπούσε μαλακά στο πλάι στο σεντόνι, τα μαλλιά της είχαν λυθεί και το θέαμα τον έκανε να μην μπορεί να συγκρατηθεί. Επειδή ο κώλος της ήταν σφιχτός, όταν έβγαινε, το καυλί του ήταν ασπρισμένο, λες και εκείνη η σούφρα του έκοβε την κυκλοφορία του αίματος. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι ένα σημάδι του “αχρησιμοποίητου” κώλου και μην τρώτε τον παπά όταν κάποια σας λέει: -Δεν τόχω ξανακάνει απο εκεί, ενώ χωράνε και άλλες τέσσερεις πουτσες μέσα..

Ο ρυθμός ήταν τρεις-τέσσερεις φορές μέσα-εξω το κεφάλι και μετά μια καλή διείσδυση, να κολλάνε τα αρχίδια στην κλειτορίδα. Άρχισε να πιάνει τον ρυθμό και ένοιωθε πως το χάδι στο μουνάκι της αγρίευε. Ένοιωθε τα νύχια της να ακουμπάνε τα αρχίδια του, μέχρι που σε κάποια βαθεία διείσδυση άφησε έναν αναστεναγμό και έχυσε. Τώρα είχε έρθει η δικά του ώρα.. Την γύρισε ανάσκελα σήκωσε τα πόδια της με τα τσόκαρα στους ώμους και τον έβαλε βαθειά από πίσω. Την είδε να ανοίγει τα μάτια και του ψιθύρισε: -Γάμα με απο παντού ρε πούστη… Ταυτόχρονα έβαλε και τρία δάχτυλα μέσα στο μουνί της, λες και ήθελε να το ξηλώσει, την ώρα που αυτός μπαινόβγαινε δυνατά μέσα στον κώλο της.. Δεν ήξερε που να πρωτοκοιτάξει… τα τσόκαρα στους ώμους του, το στριγκάκι ξεχειλωμένο πλέον στο πλάι, το καβλί του χοντρό και μέσα στον κώλο της, τα δάχτυλα της να χαιδεύουν αποζητώντας έναν οργασμό ακόμα..

Έρχονται κάτι τέτοιες στιγμές που νοιώθεις όλη την ενέργεια σου συγκεντρωμένη σε ένα σημείο του σώματος σου, νοιώθεις βασιλιάς, νοιώθεις πως ακόμα και αν σταματήσεις να κουνιέσαι, ένα ανεπαίσθητο κούνημα θα σε κάνει να τελειώσεις. Σε αυτή τη φάση ήταν αυτός πλέον. Ξαφνικά, ενώ έβαζε και έβγαζε τα δάχτυλα στο μουνί της, το γάντζωσε τραβώντας το προς τα έξω και έχυσε ακόμα μια φορά βογγώντας.. Αυτός συνέχισε να μπαινοβγαίνει, δυνατά μέν, αργά δε.. Τότε, αυτή έβγαλε τα δάχτυλα της και τα έφερε δεξιά και αριστερά απο την πούτσα του, κρατώντας την μαλακά, απο τη ρίζα, απο τα αρχίδια.. Δεν άντεξε άλλο, με πέντε-έξι σπασμούς έχυσε μέσα στον κώλο της, νοιώθοντας πως κόπηκε στα δύο.. Αυτή συνέχισε το χάδι της και όταν αυτός τραβήχτηκε και έγειρε στο πλάι, τον πήρε στο στόμα, θέλοντας να ρουφήξει κάθε ιχνος σπέρματος..

Την έβλεπε απο το πλάι, σκυμμένη πάνω στο καβλί του, με τα τακούνια, με το μαύρο στρίγκ, με το φόρεμα τραβηγμένο στη μέση, να τον έχει στο στόμα και τότε λες και ήταν μικρό παιδί, έχυσε και δεύτερη φορά..