BarnInside

Άλλη μία φαντασίωσή της ήταν να την πάρει μέσα στον αχυρώνα, πάνω στο σωρό από τα ξανθά, μαλακά άχυρα.

Ήθελε πολύ να νιώσει το τσίμπημά τους στην κλειτορίδα της τη στιγμή που θα ήταν σκυμμένη και θα είχε μέσα της τον πούτσο του.

Αυτός να την πηδάει όρθιος από πίσω της και τα στάχυα να χαϊδεύουν και να τσιμπάνε τα χείλη του αιδοίου της. Να βγαίνει από μέσα της και να ξαναμπαίνει, σπρώχνοντάς τη πάνω στο βουναλάκι από τα άχυρα, να τη ρίχνει αλλά και να τη συγκρατεί ταυτόχρονα. Κι εκείνη πεσμένη πάνω τους να νιώθει την αγριάδα τους πάνω στην κοιλιά και το στήθος της, και ταυτόχρονα τη σκληρότητα του πούτσου του να ανοίγει απότομα και τις δύο τρύπες της, μια την μπροστινή και μια την πίσω, σπρώχνοντάς τη κάθε φορά πάνω στο ξανθό στρώμα από τα στάχυα.

Και στο τέλος να καθίσει πάνω στο χρυσό κάθισμα και να ανοίξει το στόμα της μπροστά στον καυλωμένο και έτοιμο να χύσει πούτσο του που θα της το γεμίσει με το άσπρο σαν χείμαρρο σπέρμα του, πιτσιλώντας τα ανάκατα άχυρα δίπλα τους.

Αυτές και άλλες φαντασιώσεις πυροδοτούν τους οργασμούς της που κάνουν την κλειτορίδα της να μεγαλώνει και να φουσκώνει αποχτώντας το σχήμα ενός μικροσκοπικού πούτσου πάνω από τα χείλη του αιδοίου της, και απελευθερώνουν τα υγρά που με κάθε οργασμό γεμίζουν όλο και περισσότερο τα τοιχώματα του κόλπου της, ξεχειλίζοντας από τη μικρή σπηλιά που έχει ανάμεσα στα πόδια της.